Publicatiedatum: Juli 1, 2018

Privacybeleid

Het Engelse origineel van deze gebruiksvoorwaarden is mogelijk vertaald in andere talen. De vertaalde versie is alleen voor uw gemak opgesteld en er kunnen geen rechten worden geclaimd op de vertaalde versie. In het geval van enige inconsistentie of verschil tussen de Engelse en andere taalversies van dit Privacybeleid met betrekking tot de inhoud of interpretatie van deze Gebruiksvoorwaarden, zal de Engelse versie geldig en bindend zijn voor zover toegestaan door de wet.

Wij zijn van mening dat u altijd moet weten welke gegevens we van u verzamelen en hoe we deze gebruiken, u heeft ons vertrouwd door onze diensten te gebruiken en we hechten het grootste belang aan uw privacy en dat u zinvolle controle moet hebben over uw gegevens en de manier waarop we deze gebruiken . We doen er alles aan om u in staat te stellen de beste beslissingen te nemen over de informatie die u met ons deelt. We doen er ook alles aan om transparant te zijn over de gegevens die we over u verzamelen, hoe deze worden gebruikt en met wie ze worden gedeeld.

Dat is het essentiële doel van ons privacybeleid.

GotoSailing.com is eigendom van en wordt beheerd door GotoSailing.com BV ("GotoSailing.com," "wij", "ons" of "onze"), een bedrijf geregistreerd in Weipoortseweg 34, 2381NC Zoeterwoude, Nederland. Dit privacybeleid beschrijft hoe we uw informatie verzamelen, gebruiken, verwerken en openbaar maken via de website op www.GotoSailing.com ("Site"). Wanneer dit beleid "GotoSailing.com", "wij", "ons" of "onze" vermeldt, verwijst dit naar het bedrijf GotoSailing.com dat verantwoordelijk is voor uw informatie onder dit privacybeleid.

Dit privacybeleid dekt ook de betalingsdiensten die aan u worden geleverd door GotoSailing.com Payments in overeenstemming met de servicevoorwaarden voor betalingen ("Betalingsvoorwaarden"). Wanneer u de Betaaldiensten gebruikt, verstrekt u zowel uw informatie als persoonlijke informatie aan een of meer GotoSailing.com Payments-entiteiten.

Verwijzingen naar de Site omvatten, maar zijn niet beperkt tot, mobiele websites en applicaties. Dit privacybeleid dekt alle informatie die we krijgen via deze platforms of andere middelen die aan deze platforms zijn gekoppeld. Door de site te bezoeken, stemt u in met het verzamelen, gebruiken, openbaar maken en verwerken van uw persoonlijke gegevens zoals hier beschreven.

Er kunnen herzieningen worden aangebracht in dit privacybeleid als gevolg van veranderingen in de wet, technologische vooruitgang, sitefuncties, de manier waarop we persoonlijke gegevens verzamelen of gebruiken. Als we wijzigingen aanbrengen die de manier wijzigen waarop we persoonlijke gegevens verzamelen of gebruiken, worden alle wijzigingen en de ingangsdatum beschreven in dit privacybeleid. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwste werkwijzen, raden wij u aan om het privacybeleid regelmatig te controleren.

U kunt deze Privacyverklaring in zijn geheel afwijzen of niet akkoord gaan met de wijzigingen of aanpassingen die erin zijn aangebracht. Ga dan niet verder met onze dienstverlening.

1. De aard van de persoonlijke gegevens die we verzamelen

A. Gegevens die u ons over uzelf geeft

Deze gegevens zijn cruciaal voor de goede uitvoering van onze wederzijdse overeenkomst en om ons te laten voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. Zonder deze gegevens is het mogelijk dat we u niet de door u gevraagde diensten kunnen leveren.

De persoonlijke gegevens die we over u verzamelen, zijn de gegevens die u ons verstrekt wanneer u de Site gebruikt. Wanneer u een GotoSailing.com-account start, hebben we basisgegevens nodig zoals uw voornaam, achternaam, e-mailadres en geboortedatum. Persoonlijke gegevens kunnen ook uw voorkeuren bevatten, zoals de naam van de geboekte boot, de locatie van de charterboot en/of de duur van de charter.

Wanneer u onze site gebruikt, zelfs als u geen boeking voltooit, kunnen we bepaalde gegevens verzamelen, zoals uw wachtwoord, de pagina's die u hebt bekeken, voorkeuren met betrekking tot uw zoekopdrachten, evenals uw geografische gegevens, IP-adres, uw nationaliteit, het browsertype u gebruikt, het besturingssysteem van uw computer, de toepassingsversie en taalinstellingen. Als u een mobiel apparaat gebruikt, kunnen we ook gegevens verzamelen die uw mobiele apparaat, de gerelateerde instellingen en kenmerken ervan herkennen, samen met de breedte-/lengtegraadspecificaties.

Wanneer u een boeking maakt, registreert ons systeem hoe en vanaf welke websites de boeking heeft plaatsgevonden. Wanneer u bij de betalingsstap komt, verzamelen we ook uw financiële gegevens, zoals uw bankrekening- of creditcardgegevens.

Om een vertrouwensomgeving tot stand te brengen en te behouden, kunnen we identiteitsverificatiegegevens of andere authenticatiegegevens verzamelen, waaronder paspoort, nationale identiteitskaart, afbeeldingen van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs of rijbewijs, zoals toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Indien nodig kan de charteroperator ook om een bewijs van uw navigatievaardigheden vragen, zoals uw vaarbewijs en gegevens over uw zeil-cv.

Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice of via een ander platform zoals sociale media contact met ons opneemt, verzamelen wij die gegevens. Hetzelfde proces is van toepassing wanneer u via onze site communiceert met uw chartermaatschappij of een gerelateerde partij. Soms kunnen we u om opmerkingen over uw verblijf vragen, om onze dienstverlening te verbeteren. We verzamelen informatie van u die is opgenomen in uw beoordelingen, zoals uw weergavenaam en avatar als u er een kiest.

Om ons te helpen u de best mogelijke service te bieden, zijn er enkele andere omstandigheden waarin u ons informatie verstrekt. Als u bijvoorbeeld browst met uw mobiele apparaat, kunt u GotoSailing.com uw locatie laten zien of ons toegang geven tot uw contactgegevens. U kunt ook profiteren van een gebruikersaccount, waarmee u uw persoonlijke instellingen kunt opslaan, eerdere boekingen kunt bijhouden, toekomstige reserveringen kunt plannen en beheren of gewoon foto's kunt uploaden.

Wanneer u deelneemt aan verwijzingsprogramma's, wanneer u ons feedback geeft of om hulp vraagt bij het gebruik van GotoSailing.com-services, verstrekt u ons ook persoonlijke informatie.

Om een betere gebruikerservaring te verkrijgen bij het gebruik van de GotoSailing.com-site, kunt u ervoor kiezen om ons aanvullende persoonlijke gegevens te verstrekken. Deze aanvullende gegevens worden verwerkt op basis van uw toestemming. U kunt ervoor kiezen om aanvullende gegevens te verstrekken, zoals geslacht, voorkeurstaal (talen), stad en een persoonlijke beschrijving als onderdeel van uw GotoSailing.com-profiel. Zoals vermeld in uw accountinstellingen, maken sommige van deze gegevens deel uit van uw openbare profielpagina en zijn ze openbaar zichtbaar voor anderen. Om toegang te krijgen tot bepaalde functies van de GotoSailing.com-site, zoals hen uitnodigen om GotoSailing.com te gebruiken, kunt u ervoor kiezen om uw adresboekcontacten te importeren of de gegevens van uw contacten handmatig in te voeren. Wanneer u een zoekopdracht uitvoert, een formulier invult, gegevens bijwerkt of toevoegt aan uw GotoSailing.com-account, enquêtes beantwoordt, deelneemt aan promoties, post op communityforums of andere functies van de GotoSailing.com-site gebruikt, kunt u er ook voor kiezen om ons gegevens.

Om betalingen te verwerken, moeten we bepaalde gegevens verzamelen, omdat dit nodig is voor de goede uitvoering van ons wederzijdse contract en om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving, zoals antiwitwasregelgeving. Zonder deze gegevens kunt u geen gebruik maken van Betaaldiensten. Wanneer u de Betaaldiensten gebruikt, zijn financiële gegevens zoals uw bankrekening- of creditcardgegevens nodig om betalingen te verwerken en te voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Als u een charteroperator bent, kunnen de betalingsdiensten identiteitsverificatiegegevens vereisen, waaronder paspoort, nationale identiteitskaart, afbeeldingen van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs of rijbewijs, evenals andere authenticatiegegevens zoals uw adres, e-mailadres, uw geboortedatum, telefoon nummer met als doel uw identiteit te verifiëren, u de Betaaldiensten te leveren en te voldoen aan de toepasselijke wetgeving.

B. Gegevens die u ons over anderen geeft

Mogelijk boekt u namens iemand anders of reist u met een bemanning. In beide gevallen moet u ook gegevens over deze mensen verstrekken.

Zorg ervoor dat de persoon of personen van wie u gegevens heeft verstrekt, op de hoogte zijn van deze procedure en de manieren accepteren waarop GotoSailing.com hun gegevens kan gebruiken. We moeten u eraan herinneren dat dit proces uw verantwoordelijkheid is.

Als u uw GotoSailing.com-account gebruikt voor zakelijke reizen, kunt u een adresboek maken of de gegevens van anderen beheren. Soms wilt u GotoSailing.com gebruiken om informatie met anderen te delen door een verlanglijstje door te sturen of deel te nemen aan verwijzingsprogramma's. Dergelijke gegevens mogen alleen worden gebruikt zoals beschreven in de betreffende sectie. Controleer de details.

C. Automatisch verzamelde gegevens

Wanneer u GotoSailing.com of gerelateerde apps bezoekt, kunnen bepaalde gegevens automatisch worden verzameld, zelfs als u niet doorgaat met boeken. Dit maakt deel uit van uw digitale voetafdruk en omvat uw IP-adres, de datum en tijd waarop u de Site hebt bezocht, samen met de hardware- en softwarespecificaties, het besturingssysteem van uw computer, de applicatieversies, taalinstellingen en de browser die u gebruikt.

Wanneer u met onze Site communiceert, bijvoorbeeld wanneer u pagina's of andere inhoud bekijkt, naar boten of bestemmingen zoekt, boekingen maakt, verzamelen wij gegevens over deze acties.

Wanneer u financiële transacties op de site uitvoert, worden automatisch gegevens verzameld, waaronder de datum en tijd, in rekening gebrachte bedragen en andere gerelateerde transactiegegevens.

Wanneer u een mobiel apparaat gebruikt, kunnen we ook gegevens verzamelen die uw mobiele apparaat herkennen, samen met apparaatspecifieke instellingen en kenmerken, app-crashes en andere systeemactiviteit. Wanneer u een reservering maakt, registreert onze Site vanaf welke websites en via welke middelen u GotoSailing.com en/of apps bent binnengekomen en uw boeking heeft gemaakt. Wanneer u bepaalde functies van GotoSailing.com gebruikt, kunnen we verschillende soorten gegevens verzamelen over uw algemene locatie (bijv. IP-adres, postcode) of meer specifieke locatie-informatie van uw mobiele GPS. Houd er rekening mee dat u het gebruik van locatieservices voor applicaties kunt beheren of uitschakelen door uw instellingen te wijzigen.

Wanneer u de GotoSailing.com-site bezoekt en gebruikt, verzamelen we automatisch apparaatinformatie en loggegevens, zelfs als u geen GotoSailing.com-account hebt gemaakt of bent ingelogd. Die informatie bevat details over hoe u de GotoSailing.com-site hebt gebruikt (inclusief als u op koppelingen naar applicaties van derden hebt geklikt), hardware- en software-informatie, IP-adres, toegangsdatums en -tijden, apparaatinformatie, apparaatgebeurtenisinformatie, unieke identifiers, cookiegegevens, crashgegevens en de pagina's die u hebt bekeken of gebruikt met voor of na het gebruik van de GotoSailing.com Site.

We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën zoals mobiele identifiers, webbakens en pixels. We kunnen deze volgtechnologieën op de site beschikbaar stellen aan onze zakelijke partners en we kunnen deze partners toestaan om uw acties namens ons te volgen.

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browserinstellingen, maar houd er rekening mee dat de GotoSailing.com-site momenteel niet reageert op een "Do Not Track" -signaal in de HTTP-header van uw browser of mobiele applicatie omdat er geen standaardisatie is over hoe dat signaal moet worden geïnterpreteerd. Zie ons Cookiebeleid voor meer informatie over ons gebruik van deze technologieën.

Betalingstransactiegegevens zijn de informatie die GotoSailing.com Payments verzamelt met betrekking tot uw betalingstransacties via de GotoSailing.com Site, inclusief de datum en tijd, het betalingsbedrag, het gebruikte betalingsinstrument, de vervaldatum van het betalingsinstrument en de postcode van de factuur, IBAN-informatie, uw adres en andere gerelateerde transactiedetails. Deze gegevens zijn cruciaal voor een goede uitvoering van de overeenkomst tussen u en GotoSailing.com Payments en voor het verlenen van de Betaaldiensten.

D. Gegevens verzameld uit andere bronnen

GotoSailing.com en GotoSailing.com Payments kunnen persoonlijke of andere gegevens verzamelen die anderen over u verstrekken wanneer zij de GotoSailing.com Site en de Betaaldiensten gebruiken. We kunnen ook gegevens uit andere bronnen verkrijgen en die combineren met informatie die we verzamelen via de GotoSailing.com Site en de Betaaldiensten. We hebben geen controle over, houden geen toezicht en zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop de derde partijen die uw informatie verstrekken, uw persoonlijke gegevens verwerken. Informatieverzoeken over de openbaarmaking van uw persoonlijke informatie aan ons, moeten worden gericht aan dergelijke derde partijen in kwestie.

Soms kunnen zakenpartners, gelieerde entiteiten of andere externe leveranciers gegevens met ons delen. Hun gegevens kunnen worden samengevoegd met de gegevens die u al heeft verstrekt. De reserveringsservices van GotoSailing.com kunnen bijvoorbeeld worden geïntegreerd in online partnerservices. Wanneer u deze gebruikt, geeft u de reserveringsgegevens aan onze zakenpartners, waarna zij uw gegevens aan ons doorsturen.

Om het betalingsproces tussen charteroperators en charteraars te verbeteren, kunnen we externe dienstverleners inhuren. Deze dienstverleners delen betalingsgegevens zodat wij uw boekingsproces zo goed mogelijk kunnen afhandelen.

Om u in staat te stellen verbinding te maken met de geboekte charters over uw verblijf, kunnen we beldiensten in onze platforms integreren. Als we dat doen, ontvangen we metadata, waaronder wie je bent, waar je hebt gebeld en de datum en duur van het gesprek. We kunnen ook gegevens over u ontvangen om u relevantere advertenties te laten zien.

Wanneer u een sociale-mediaservice van derden gebruikt om uw GotoSailing.com-account te koppelen, te verbinden of in te loggen, kan de externe service ons de informatie sturen die u hen hebt verstrekt. Deze informatie kan uw registratie- en profielgegevens omvatten; afhankelijk van uw privacy-instellingen voor die service.

Charteroperators kunnen informatie over u delen met GotoSailing.com. Wanneer u vragen heeft over uw reservering, of wanneer u tegen een probleem aanloopt, wordt alle communicatie via GotoSailing.com geregistreerd.

Binnen de grenzen van de wet kunnen we aanvullende gegevens ontvangen van externe serviceproviders en/of partners, zoals demografische gegevens of informatie over fraudedetectie. We kunnen dit combineren met de gegevens die we al hebben. Voor fraudepreventie en risicobeoordeling kunnen we bijvoorbeeld resultaten van antecedentenonderzoek of fraudewaarschuwingen ontvangen van serviceproviders zoals identiteitsverificatieservices. Onze partners kunnen informatie over u en uw activiteiten op en buiten de site delen. We kunnen ook informatie over uw ervaringen en acties verzamelen van onze partneradvertentienetwerken.

 

2. Het gebruik van verzamelde gegevens

We gebruiken, bewaren en verwerken gegevens over u met als doel uw online boekingen gemakkelijker en veiliger te maken, u de best mogelijke service te bieden en onze site te verbeteren.

A. Wat we doen met de persoonlijke gegevens en andere informatie die via onze site wordt verzameld

Wij registreren u bij GotoSailing.com, maken uw gebruikersaccount aan, verlenen u toegang tot de Site, beheren uw online reserveringen en laten u communiceren met anderen. We communiceren met u om verzoeken van u of uw charteroperator te behandelen.

Wij bieden gasten en chartermaatschappijen communicatiemiddelen zodat u informatie kunt uitwisselen over verzoeken en opmerkingen met betrekking tot reserveringen die via onze site zijn verzonden.

Wij bieden u de diensten die u hebt aangevraagd na authenticatie van uw inloggegevens, zodat u uw charter kunt betalen via ons betalingsplatform.

Wij verwerken en bevestigen uw reservering bij de Charter Operator of andere leveranciers.

We herinneren u aan eventuele niet-afgeronde reserveringen, zodat u verder kunt gaan zonder opnieuw te hoeven zoeken of uw reserveringsgegevens in te vullen.

We bieden updates, beveiligingswaarschuwingen en accountmeldingen in de vorm van service- of ondersteuningsberichten. Dit kan gaan over onze Site of over andere websites. We communiceren ook met u - indien nodig - om gevraagde diensten te leveren.

We verbeteren onze services voortdurend om de gebruikerservaring te verbeteren en functies toe te voegen die de services die beschikbaar zijn op de site gebruiksvriendelijker maken, maar ook om de functionaliteit van onze site te testen, problemen op te lossen en te verbeteren. We voeren enquêtes uit, sturen u vragenlijsten of vragen u commentaar te geven op uw ervaring met uw boot en/of onze site.

We passen uw ervaring aan door zoekresultaten te rangschikken of advertenties weer te geven die verband houden met uw voorkeuren, zoekopdrachten of boekingsgeschiedenis. Dit doen we voor interne trainingen en algemene optimalisatiedoeleinden.

We voeren profilering uit op basis van uw interacties met de GotoSailing.com-site, zoals uw zoek- en boekingsgeschiedenis, uw profielinformatie en voorkeuren, en andere inhoud die u indient op de GotoSailing.com-site. We doen dit om de GotoSailing.com-site en -ervaring te beheren, te beschermen, te verbeteren en te optimaliseren, en om uw ervaring te personaliseren en aan te passen, zoals het rangschikken van zoekresultaten of het doen van suggesties voor aanbiedingen. Met ons legitieme belang bij het verbeteren van de GotoSailing.com-site en de ervaring van onze leden ermee, en waar dit nodig is voor de adequate uitvoering van ons wederzijdse contract, verwerken we deze informatie.

We nemen contact met u op als er problemen of problemen zijn met betrekking tot uw boeking. Wat we hier nastreven is een snellere reactie op snellere aankoopverzoeken, betere klantenondersteuning en snellere aankondiging van speciale aanbiedingen of nieuwe diensten. We doen ons best om een veilige en betrouwbare service te bieden. We detecteren en voorkomen fraude, spam, misbruik, veiligheidsbedreigingen en andere illegale of ongewenste activiteiten. Wij voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

B. Hoe we marketingactiviteiten uitvoeren

Voor zover wettelijk toegestaan, personaliseren, meten en verbeteren we onze advertentie- en marketingactiviteiten. We kunnen u informeren over producten en diensten om deze te promoten. Op basis van uw voorkeuren kunnen we andere relevante informatie verstrekken die van belang kan zijn voor u en charteraars.

Als u hiermee instemt, kunnen wij u regelmatig nieuwsbrieven sturen. Elk stukje marketingcommunicatie dat we aanbieden, heeft een link waarmee u zich op elk moment kunt afmelden. U kunt uw abonnementen ook beheren via uw account.

Op basis van de persoonlijke informatie die u met ons deelt, kunnen we u geïndividualiseerde aanbiedingen laten zien op de Site, in mobiele apps of op websites van derden, inclusief sociale media. Dit kunnen aanbiedingen zijn die u rechtstreeks op de site kunt boeken, of aanbiedingen van derden of producten waarvan wij denken dat u hierin geïnteresseerd zou kunnen zijn.

Als u online reserveringen heeft die niet definitief zijn, kunnen we u een bericht sturen om u eraan te herinneren dat u door moet gaan met uw reservering. Deze extra service is vooral handig omdat u hiermee verder kunt gaan met een reservering zonder dat u dezelfde zoekopdrachten hoeft te doorlopen of alle reserveringsgegevens opnieuw hoeft in te vullen.

Wanneer u deelneemt aan promotionele activiteiten zoals verwijzingsprogramma's, wordt de gerelateerde informatie gebruikt om enquêtes, prijsvragen, beloningen en verwijzingsprogramma's te beheren, evenals andere promotionele activiteiten of evenementen. Deze activiteiten of evenementen kunnen worden gesponsord of beheerd door GotoSailing.com en haar externe zakelijke partners.

We moeten u eraan herinneren dat de bevestigingsmails en sms-berichten die na uw boeking worden verzonden, geen marketingberichten zijn. Samen met bevestigingsberichten, e-mails met gastbeoordelingen die na uw vertrek worden verzonden, maken ze deel uit van uw boekingsproces. U blijft ze ontvangen, zelfs als u zich heeft afgemeld voor onze marketingberichten. Ze bevatten informatie waarmee u kunt inchecken bij uw geboekte charter en hulpmiddelen om die boot te beoordelen nadat u bent uitgecheckt.

Met betrekking tot de bovenstaande activiteiten kunnen we profilering uitvoeren op basis van uw interacties met de GotoSailing.com-site, uw profielinformatie en andere inhoud die u indient op de GotoSailing.com-site, evenals informatie verkregen van derden. In zeldzame gevallen kunnen geautomatiseerde processen een lid of activiteit detecteren waarvan wij denken dat deze een veiligheids- of ander risico vormt voor de GotoSailing.com-site, andere leden of derden. In dit geval kunnen dezelfde geautomatiseerde processen de toegang tot de GotoSailing.com-site beperken of opschorten. Het is met ons legitieme belang bij het beschermen van de GotoSailing.com-site, om de bevredigende uitvoering van ons wederzijdse contract te meten en om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving, dat we deze informatie verwerken.

C. Hoe we creditcardgegevens verwerken

Om in de toekomst sneller en gemakkelijker te boeken en te betalen, kunt u uw creditcardgegevens opslaan in uw persoonlijke account terwijl u inlogt. Uw kaartgegevens worden beveiligd door sterke encryptie. U kunt altijd inloggen op uw persoonlijke account en bepaalde creditcardgegevens verwijderen, bewerken of toevoegen. Om veiligheidsredenen kan het nummer niet worden gewijzigd, maar de kaartgegevens kunnen worden verwijderd. Bij het bekijken van kaartgegevens worden alleen de laatste 4 cijfers van het nummer weergegeven. Houd er rekening mee dat we bij elke gemaakte reservering de laatste 4 cijfers van uw creditcard veilig opslaan. We hebben dit nodig om eventuele restitutieverzoeken voor die boeking af te handelen.

3. Gegevens delen

We kunnen uw gegevens delen zoals u wilt of zoals vermeld op het moment van delen. Dit kan het geval zijn wanneer u een applicatie of website van een derde partij autoriseert om toegang te krijgen tot uw GotoSailing.com-account. We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met Charter Operators en leveranciers die namens ons diensten verlenen, zoals webhosting, gegevensanalyse, loyaliteitsprogramma's van derden, marketing (ook op websites van dergelijke derden), klantenservice, creditcard- en betalingsdiensten en aanverwante diensten.

Wij helpen bij de uitwisseling van informatie tussen Charterers en Charter Operators. Wanneer u een boeking maakt, dragen we de reserveringsgegevens over aan de gerelateerde Charter Operator. Deze informatie kan uw volledige naam, contactgegevens, betalingsgegevens, de namen van gasten die met u meereizen en de voorkeuren die u tijdens het boeken heeft genoteerd, bevatten. Als u een vraag heeft over uw boeking, kunnen we contact opnemen met de charteroperator en hen vragen uw verzoek in behandeling te nemen. Als er een boekingsgerelateerd geschil is, kunnen we de charteroperator informatie geven over het reserveringsproces. Dit kan in de vorm van een kopie van uw boekingsbevestiging als bewijs dat er daadwerkelijk een reservering is gemaakt.

We delen informatie met uw lokale GotoSailing.com-kantoor. Om het gebruik van GotoSailing.com-services te ondersteunen, kunnen we uw informatie delen met dochterondernemingen van de GotoSailing.com-bedrijfsfamilie.

We staan Charter Operators toe bepaalde informatie te publiceren en zichtbaar te maken voor het grote publiek. Bijvoorbeeld:

i. Delen van de informatie die u deelt op uw openbare profielpagina zijn openbaar zichtbaar. Dit kan uw bedrijfsnaam, de volledige naam van de charteroperator, de beschrijvingen van uw bootvermeldingen en de locatie omvatten.

ii. Openbare pagina's met botenlijsten zijn openbaar zichtbaar. Ze bevatten informatie zoals de geschatte locatie van de boot, beschikbaarheid in de kalender, beschrijving van de bootlijst, de openbare profielfoto van de charteroperator, logo, contactgegevens, geaggregeerde vraaginformatie zoals paginaweergaven over een bepaalde periode en alle andere informatie die de charteroperator kiest om deel.

iii.Charterers kunnen na het boeken beoordelingen schrijven en Charter Operators beoordelen. Beoordelingen worden zichtbaar op de openbare profielpagina van de bevrachter en de bevrachter.

Zoekmachines van derden kunnen informatie indexeren die u als bevrachter openbaar deelt op onze site. U kunt zich mogelijk afmelden voor deze functie in uw accountinstellingen. Houd er rekening mee dat als u uw instellingen of uw openbare inhoud wijzigt, deze zoekmachines hun database mogelijk niet bijwerken en dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de praktijken van zoekmachines van derden.

Door een gastbeoordeling in te vullen, gaat u ermee akkoord dat deze kan worden weergegeven op de relevante pagina met de bootvermelding van de chartermaatschappij op onze websites, sociale media-accounts en sociale media-apps en mobiele apps. Uw beoordelingen kunnen ook worden weergegeven op de website van de betreffende accommodatie of de website van de zakenpartner. Dit heeft een belangrijk doel: andere bevrachters informeren over de kwaliteit van de boten waarin u heeft verbleven, de bestemming die u hebt gekozen of andere diensten die u hebt gebruikt. Wanneer u een recensie indient, inhoud deelt op een openbaar forum of bericht op sociale media, of een vergelijkbare functie op de site gebruikt, is die inhoud openbaar zichtbaar. Leden van onze site kunnen ervoor kiezen om te beoordelen met een gebruikersnaam in plaats van met hun echte naam. Gebruikersnamen kunnen worden geselecteerd in de gebruikersinstellingen. Je kunt er ook voor kiezen om je review anoniem weer te geven.

Misschien wilt u aangeven of een gastbeoordeling nuttig is of niet. Als u dit doet, groeperen we dit met feedback van andere klanten om beoordelingen te beoordelen en te sorteren. We kunnen de informatie in uw lijsten of in andere gerelateerde informatie die u anoniem met ons deelt, gebruiken, tenzij u deze informatie in uw openbare profiel heeft opgenomen. Onthoud dat deze procedure bevrachters zoals u helpt om de best mogelijke boot- en bestemmingskeuzes te maken.

We kunnen bepaalde dienstverleners aanwijzen om uw persoonsgegevens namens ons te verwerken. Externe dienstverleners zijn gebonden aan vertrouwelijkheidsclausules en mogen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Serviceproviders die uw gegevens verwerken, kunnen ons helpen met belangrijke processen zoals: a) het verifiëren of authenticeren van uw identificatie, b) het controleren van informatie in openbare databases, c) ons helpen met achtergrondcontroles, fraudepreventie en risicobeoordeling, d) klantenservice verlenen , reclame- of betalingsdiensten. Om deze taken namens ons uit te voeren, hebben de betreffende providers beperkte toegang tot uw informatie en zijn ze contractueel verplicht deze te gebruiken binnen dit privacybeleid.

Wij kunnen uw gegevens delen met betalingsproviders en (andere) financiële instellingen. U of de houder van de creditcard die u heeft gebruikt om uw boeking te maken, kan een terugvordering aanvragen. Wanneer dit het geval is, moeten we mogelijk bepaalde reserveringsgegevens delen met de betalingsdienstaanbieder en de relevante financiële instelling om uw verzoek te behandelen. Informatie die we delen, kan een kopie zijn van uw boekingsbevestiging of het IP-adres dat is gebruikt tijdens het boeken. Als we het strikt noodzakelijk achten voor het opsporen en voorkomen van fraude, kunnen we ook informatie delen met relevante financiële instellingen.

4. Promotie van een veilige en betrouwbare service

Om een betrouwbare omgeving te creëren voor u, uw medebevrachters, de zakenpartners van GotoSailing.com en onze charteroperators, kunnen we persoonsgegevens gebruiken voor het opsporen en voorkomen van fraude en andere illegale of ongewenste activiteiten. Evenzo kunnen we persoonlijke gegevens gebruiken voor risicobeoordeling en beveiligingsdoeleinden, inclusief de authenticatie van gebruikers en reserveringen. Voor dergelijke doeleinden moeten we mogelijk bepaalde reserveringen stopzetten of reserveringen in de wacht zetten totdat we klaar zijn met onze beoordeling.

Juridische doeleinden: Ten slotte moeten we in bepaalde gevallen uw gegevens mogelijk gebruiken om juridische geschillen te behandelen en op te lossen, voor onderzoeken en naleving van de regelgeving, om de gebruiksvoorwaarden van de online reserveringsservice GotoSailing.com af te dwingen, of om te voldoen aan wettige verzoeken van rechtshandhaving.

Het verstrekken van uw persoonsgegevens aan GotoSailing.com is vrijwillig. Afhankelijk van het type service dat u wilt gebruiken, kunnen we u deze service mogelijk alleen bieden als bepaalde persoonlijke gegevens worden verzameld. We kunnen uw reservering bijvoorbeeld niet verwerken als we uw naam en contactgegevens niet verzamelen.

Als we geautomatiseerde middelen gebruiken om persoonsgegevens te verwerken die rechtsgevolgen hebben of u aanzienlijk raken, zullen we passende maatregelen nemen om uw rechten en vrijheden te waarborgen, inclusief het recht op menselijke tussenkomst.

Om uw persoonsgegevens te verwerken zoals hierboven beschreven, baseren wij ons op de volgende rechtsgronden:

Met het oog op het doel van noodzakelijke informatie zoals Reserveringen en Klantenservice, vertrouwt GotoSailing.com op de rechtsgrond dat de verwerking van de persoonsgegevens noodzakelijk is voor de uitvoering van een contract, met name om uw Reservering af te ronden en te administreren. Als de vereiste persoonlijke gegevens niet worden verstrekt, kan GotoSailing.com de Reservering niet afronden en kunnen wij ook geen klantenservice bieden. Met het oog op secundaire informatie zoals accountfaciliteiten, online groepen, marketingactiviteiten, communiceren met u, marktonderzoek, verbetering van onze diensten, ledenbeoordelingen, oproepbewaking en promotie van een veilige en betrouwbare service, vertrouwt GotoSailing.com op haar legitieme commerciële zakelijk belang om haar diensten te verlenen, fraude te voorkomen en haar diensten te verbeteren. Bij het gebruik van persoonsgegevens om het gerechtvaardigd belang van GotoSailing.com of een derde te dienen, zal GotoSailing.com altijd uw rechten en belangen bij de bescherming van uw persoonsgegevens afwegen tegen de rechten en belangen van GotoSailing.com of die van de derde partij. Voor juridische doeleinden vertrouwt GotoSailing.com waar van toepassing ook op de naleving van wettelijke verplichtingen (zoals wettige rechtshandhavingsverzoeken). Waar nodig onder de toepasselijke wetgeving, zal GotoSailing.com uw toestemming verkrijgen voordat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor direct marketingdoeleinden.

Als u bezwaar wilt maken tegen de verwerking die is uiteengezet onder secundaire informatie en er geen opt-out-mechanisme voor u rechtstreeks beschikbaar is (bijvoorbeeld in uw accountinstellingen) voor zover van toepassing, neem dan gerust contact op met [email protected]

5. Gegevens delen met derden

We kunnen gegevens delen met bevoegde autoriteiten. Voor het voorkomen, opsporen of vervolgen van strafbare feiten en fraude kunnen wij persoonsgegevens aan wetshandhavers bekendmaken als dit wettelijk verplicht is of strikt noodzakelijk is. Het is mogelijk dat we ook persoonlijke gegevens moeten vrijgeven aan bevoegde autoriteiten om onze rechten of eigendommen of de rechten en eigendommen van onze zakenpartners te beschermen en te verdedigen.

In overeenstemming met de toepasselijke wetgeving kunnen we persoonlijke gegevens vrijgeven om onszelf te beschermen tegen aansprakelijkheid, om te reageren op dagvaardingen, gerechtelijke procedures, legitieme verzoeken, bevelschriften of gelijkwaardig door wetshandhavingsfunctionarissen of autoriteiten. Gegevens kunnen worden gebruikt om fraude of ander wangedrag te onderzoeken of zoals anderszins vereist om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Om onze legitieme belangen of aan de kopers te beschermen in verband met een verkoop, toewijzing of andere overdracht van het geheel of een deel van ons bedrijf of bedrijf, kunnen we informatie vrijgeven aan wetshandhavingsfunctionarissen of autoriteiten. We kunnen ook, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, persoonlijke gegevens vrijgeven om de voorwaarden die van toepassing zijn op onze diensten af te dwingen of toe te passen of om de rechten, eigendommen of veiligheid van GotoSailing.com, onze gebruikers of anderen te beschermen. Houd er rekening mee dat, in de hierboven beschreven situaties, de ontvanger van de Persoonsgegevens zich in een rechtsgebied kan bevinden dat andere normen voor gegevensbescherming kan hebben dan die in uw eigen rechtsgebied.

We kunnen gegevens delen met de belastingdienst. In rechtsgebieden waar we de inning en afdracht van belastingen faciliteren, verlenen bevrachters en charterexploitanten ons uitdrukkelijk toestemming, zonder verdere kennisgeving, om hun relevante gegevens en andere informatie met betrekking tot hen of hun transacties, boekingen en belastingen bekend te maken aan de relevante belastingdienst , inclusief, maar niet beperkt tot, de volledige naam van de charteraar of charteroperator, adressen van de bootlijst, transactiedata en -bedragen, belastingidentificatienummer(s), het bedrag aan belastingen dat door charteroperators is ontvangen (of verschuldigd) van charteraars en contactgegevens .

We kunnen uw gegevens gebruiken om geaggregeerde gegevens te creëren. Dat wil zeggen, we kunnen informatie over onze gebruikers combineren op een manier die niet langer een individuele gebruiker identificeert of verwijst. We kunnen deze geaggregeerde informatie ook delen voor markt- en sectoranalyse, onderzoek, demografische profilering, marketing en reclame en andere zakelijke doeleinden.

We kunnen gegevens delen met gelieerde ondernemingen. We werken samen met zakenpartners over de hele wereld. Sommige van deze zakenpartners distribueren of adverteren onze diensten, en ze helpen onze andere zakenpartners bij het distribueren en adverteren van hun eigen reisgerelateerde diensten. Met behulp van technologieën zoals API's of widgets kunnen we delen van onze site (bijv. uw bootlijstpagina) weergeven op sites die worden beheerd door de zakelijke partners van GotoSailing.com. Als bootlijsten worden weergegeven op de site van een partner, kan ook de openbare informatie van de charteroperator worden weergegeven. Wanneer u een reservering maakt via een van de websites van onze zakenpartners, kunnen de zakenpartners bepaalde delen van uw persoonsgegevens ontvangen die betrekking hebben op de specifieke reservering. Deze gebruiken zij voor hun eigen interne doeleinden (zoals analytische doeleinden) en, indien u daarom verzoekt, voor de administratie van loyaliteitsprogramma's of marketing. Als u wilt weten hoe deze zakenpartners uw persoonsgegevens kunnen verwerken, vergeet dan niet om hun privacybeleid te lezen wanneer u een reservering maakt op de website van een zakenpartner.

Wanneer wij u andere reisgerelateerde producten en/of diensten aanbieden, kunnen uw gegevens worden gedeeld met de gerelateerde zakenpartners. We kunnen ook informatie over onze gebruikers uitwisselen met zakelijke partners voor fraudedetectie en -preventie, indien strikt noodzakelijk.

Sociale-mediaplatforms

We kunnen bepaalde beperkte persoonlijke informatie zoals uw e-mailadres gebruiken, deze hashen en delen met sociale mediaplatforms, zoals Facebook of Google, waar toegestaan binnen de toepasselijke wetgeving. We doen dit met als doel verkeer naar onze websites te leiden, leads te genereren of anderszins de GotoSailing.com-site, onze producten en diensten te promoten. Deze verwerkingsactiviteiten zijn gebaseerd op ons legitieme belang bij het uitvoeren van marketingactiviteiten die ons helpen u producten of diensten aan te bieden die voor u interessant kunnen zijn. GotoSailing.com heeft geen controle over of houdt geen toezicht op de social media platforms waarmee wij uw persoonsgegevens kunnen delen. Als u vragen heeft over hoe uw serviceprovider voor sociale media uw persoonlijke gegevens verwerkt, kunt u deze vragen richten aan de betreffende provider. Houd er rekening mee dat u GotoSailing.com op elk moment kunt vragen om te stoppen met het verwerken van uw gegevens voor deze directmarketingdoeleinden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar [email protected]

Zakelijke overdrachten

Als GotoSailing.com onderneemt of deelneemt aan een overname, fusie, reorganisatie, faillissement, verkoop van activa of insolventiegebeurtenis, dan kunnen we sommige of al onze activa verkopen, overdragen of delen, inclusief uw informatie in verband met een dergelijke transactie of in het overwegen van een dergelijke transactie (bijvoorbeeld due diligence). In dit geval, voordat uw persoonlijke informatie wordt overgedragen en onderworpen wordt aan een ander privacybeleid, zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

6. Communicatieproces tussen ons en leden

Via GotoSailing.com kunnen Charterers en Charter Operators op verschillende manieren communiceren over reserveringen. U kunt contact opnemen met GotoSailing.com via onze site, app en andere kanalen die wij aanbieden om vragen te stellen over uw reservering of over uw accommodatiepartners. Communicatie op onze site kan worden beoordeeld, gescand of geanalyseerd met het oog op fraudepreventie, risicobeoordeling, naleving van de regelgeving, onderzoek, productontwikkeling, onderzoek en klantenondersteuning. We kunnen berichten scannen en analyseren om contactgegevens en verwijzingen naar andere websites te maskeren om fraude te voorkomen. We kunnen ook berichten scannen, beoordelen of analyseren om producten te debuggen, te verbeteren en uit te breiden. Geautomatiseerde methoden om informatie te beoordelen, zouden waar mogelijk onze eerste keuze zijn, maar er kunnen gevallen zijn waarin we ervoor kunnen kiezen om sommige communicatie handmatig te beoordelen. We zouden dit doen voor fraudeonderzoeken en klantenondersteuning, of om de functionaliteit van deze geautomatiseerde tools te beoordelen en te verbeteren. We zullen uw communicatie niet beoordelen, scannen of analyseren om u marketingberichten van derden te sturen, en we zullen geen beoordelingen of analyses van deze communicatie verkopen.

We behouden ons het recht voor om de levering te blokkeren van communicatie waarvan we denken dat deze schadelijke inhoud of spam bevat of een risico kan vormen voor u, accommodatiepartners, GotoSailing.com of anderen. Voor alle communicatie die via GotoSailing.com wordt verzonden of ontvangen, worden communicatiemiddelen ontvangen en opgeslagen door GotoSailing.com. Aan de andere kant kunnen zakenpartners via wiens platform u de reservering heeft gemaakt en accommodatiepartners ervoor kiezen om rechtstreeks met u te communiceren via e-mail of andere kanalen. Houd er rekening mee dat GotoSailing.com deze kanalen niet beheert.

7. Gebruik van mobiele apparaten en tracking op verschillende apparaten

We hebben mogelijk gratis apps voor een reeks mobiele apparaten. We kunnen ook versies van onze reguliere website aanbieden die zijn geoptimaliseerd voor mobiel en tablet browsen. De manier waarop deze apps en mobiele websites de door u verstrekte persoonsgegevens verwerken, verschilt niet van onze website. Maar als toevoeging stellen ze je in staat om locatiediensten te gebruiken om accommodaties in de buurt te vinden. Met uw toestemming kunnen we u pushmeldingen sturen met informatie over uw reservering, mogelijke reserveringen of alle GotoSailing.com-programma's waaraan u deelneemt. U kunt ons toegang verlenen tot uw locatiegegevens of contactgegevens zodat wij u de door u gevraagde diensten kunnen leveren. Wanneer u een foto uploadt vanaf uw mobiele apparaat, kan die foto worden getagd met uw locatiegegevens. Lees de instructies van uw mobiele apparaat om te begrijpen hoe u de instellingen kunt wijzigen en het delen van dergelijke gegevens of de ontvangst van (of afmelden voor) pushmeldingen kunt inschakelen. Aangezien verschillende besturingssystemen van apparaten verschillende standaardinstellingen kunnen hebben, wilt u misschien meer te weten komen over dergelijke instellingen op pushmeldingen.

Om onze diensten en marketingactiviteiten te optimaliseren, kunnen we een systeem gebruiken dat cross-device tracking wordt genoemd. Dit kan met of zonder het gebruik van cookies. Met cross-device tracking kan GotoSailing.com het gebruikersgedrag op meerdere apparaten volgen. Met dit systeem kan GotoSailing.com gegevens uit verschillende bronnen combineren. Gegevens van een bepaalde browser of mobiel apparaat kunnen bijvoorbeeld worden gecombineerd met gegevens van een andere computer of apparaat dat is gekoppeld aan de computer of het apparaat waarvan de gegevens zijn verzameld.

We combineren gegevens van uw eerdere zoekopdrachten en reserveringen die u hebt gemaakt vanaf verschillende computers en apparaten, om de inhoud van GotoSailing.com-communicatie aan te passen. Als u niet wilt dat GotoSailing.com dergelijke gegevens combineert voor het optimaliseren van de communicatie, kunt u zich altijd afmelden voor de GotoSailing.com-communicatie, inclusief de nieuwsbrief.

We kunnen de advertenties die we u tonen op andere websites of in apps personaliseren op basis van uw activiteiten op gekoppelde computers en apparaten. Door u af te melden voor het NAI-gedragsadvertentieprogramma, kunt u zich afmelden voor tracking via verschillende apparaten voor advertentiedoeleinden. Houd er rekening mee dat zelfs als u zich afmeldt bij uw gebruikersaccount, u nog steeds gepersonaliseerde advertenties kunt krijgen.

Gebruik van sociale media en andere accounts van derden

Als we zeggen 'partners van derden' , omvat de term ook websites of diensten van derden, zoals integraties van derden, co-branded diensten of diensten van derden. Onze site kan links naar onze externe partners bevatten. GotoSailing.com bezit of beheert deze externe partners niet.

Wanneer u communiceert met een van onze externe partners, verstrekt u mogelijk rechtstreeks informatie aan de externe partner, GotoSailing.com of beide. Deze externe partners kunnen hun eigen regels hebben over het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van informatie. Vergeet niet om het privacybeleid van de andere websites die u bezoekt te controleren.

Misschien wilt u toegang krijgen tot of inloggen op onze site via uw sociale media-account. Wanneer u dat doet, kunnen we met uw toestemming persoonlijke informatie verzamelen, waaronder uw gebruikersnaam, afbeelding, lijst met contacten en andere beschikbare informatie. De informatie wordt ons ter beschikking gesteld door de dienstverlener. De mogelijkheid om dergelijke informatie te verstrekken verloopt via de serviceprovider en is afhankelijk van het gebruik van de aanmeldingstoepassing van de serviceprovider of andere soortgelijke services. In de meeste gevallen kunnen we samenwerken met onze externe partners om deze informatie te gebruiken om het gebruik van online reserveringsdiensten te vergemakkelijken, uw gebruik van onze site te verbeteren en aan te passen en om onze eigen diensten te adverteren, verbeteren en faciliteren in overeenstemming met dit beleid. Als je wilt, kun je deze accounts altijd van elkaar loskoppelen.

Wanneer u uw accounts koppelt, kan een deel van de informatie die u aan ons verstrekt, worden weergegeven op uw GotoSailing.com-accountprofiel; uw activiteiten op de GotoSailing.com-site kunnen worden weergegeven aan uw contacten op de GotoSailing.com-site en/of die derde partij. Via een koppeling tussen uw openbare profiel op die sociale netwerkdienst van die derde partij en uw openbare GotoSailing.com-profiel; andere gebruikers van GotoSailing.com kunnen gemeenschappelijke contacten zien. Andere GotoSailing.com-gebruikers kunnen mogelijk alle scholen, woonplaatsen of andere groepen zien die u met hen gemeen heeft, zoals vermeld op uw gekoppelde sociale netwerkservice. De informatie die u ons verstrekt door het koppelen van uw accounts kan worden opgeslagen, verwerkt en verzonden voor fraudepreventie en risicobeoordelingsdoeleinden. Houd er rekening mee dat de publicatie en weergave van informatie die u via deze koppeling aan GotoSailing.com verstrekt, afhankelijk is van uw instellingen en autorisaties, zowel op de GotoSailing.com-site als op de site van derden.

Delen van de GotoSailing.com Site maken gebruik van Google Maps/Earth-diensten, waaronder de Google Maps API('s). Het gebruik van Google Maps/Earth is onderworpen aan de aanvullende gebruiksvoorwaarden van Google Maps/Earth en het privacybeleid van Google.

We verzamelen uw informatie alleen van gekoppelde accounts van derden voor zover dit alleen nodig is om een adequate en bevredigende uitvoering van ons contract met u te garanderen, of om ervoor te zorgen dat we de toepasselijke wetgeving naleven, of met uw toestemming.

Bescherming van uw persoonsgegevens

Om ongeoorloofde toegang tot en misbruik van persoonlijke gegevens te voorkomen, implementeren we redelijke procedures in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming.

Om uw informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, vernietiging of wijziging, implementeren en actualiseren we voortdurend administratieve, technische en fysieke beveiligingsmaatregelen.

Om ongeoorloofde toegang te voorkomen, passen we redelijke fysieke, elektronische en organisatorische procedures toe. Deze procedures helpen ons ook persoonlijke gegevens te beschermen tegen onopzettelijke of onwettige vernietiging of onopzettelijk verlies, wijziging of ongeoorloofde openbaarmaking of toegang. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot persoonlijke gegevens wanneer dat nodig is. Het belangrijkste is dat GotoSailing.com, om creditcardtransacties te beschermen, momenteel gebruik maakt van Secure Socket Layer-technologie om creditcardgegevens tijdens het transport te versleutelen.

Firewalls, gegevenscodering en toegangscontroles voor informatie zijn enkele van de waarborgen die we gebruiken om uw informatie te beschermen. Als u zeker weet of reden hebt om aan te nemen dat de inloggegevens van uw GotoSailing.com-account zijn verloren, verduisterd, gestolen of anderszins gecompromitteerd, of als er daadwerkelijk of vermoedelijk ongeoorloofd gebruik van uw GotoSailing.com-account plaatsvindt, neem dan contact met ons op volgens de instructies in het gedeelte Contact met ons opnemen hieronder.

Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot persoonsgegevens in het kader van hun werk.

We bewaren uw persoonlijke gegevens zolang we dit nodig achten om u in staat te stellen onze diensten te gebruiken, onze diensten aan u te leveren (inclusief het onderhouden van het online gebruikersaccount (indien aangemaakt)), om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving, om geschillen op te lossen met alle partijen en anderszins voor zover nodig om ons in staat te stellen onze zaken te doen, inclusief om fraude of andere illegale activiteiten op te sporen en te voorkomen. Alle persoonlijke gegevens die we bewaren, zijn onderworpen aan deze privacyverklaring. Als u een vraag heeft over een specifieke bewaartermijn voor bepaalde soorten persoonsgegevens die wij over u verwerken, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

8. Behandeling van persoonsgegevens over minderjarigen

Personen onder de 18 jaar kunnen geen gebruik maken van de boekingsdiensten op onze Site. Ze kunnen onze diensten alleen gebruiken met de geldige toestemming van een ouder of voogd. Tenzij anders aangegeven, kunnen minderjarigen hun ouder(s) of voogd(en) vergezellen die een boeking hebben gemaakt. We behouden ons het recht voor om alle informatie die we ontvangen van een kind onder de 18 jaar te verwijderen. In beperkte gevallen of in uitzonderlijke andere omstandigheden, zoals functies gericht op gezinnen, mag GotoSailing.com informatie over kinderen alleen verzamelen en gebruiken met toestemming van de ouder. Als we ons ervan bewust worden dat we informatie van een kind jonger dan 18 jaar verwerken zonder de geldige toestemming van een ouder of voogd, behouden we ons het recht voor om deze te verwijderen.

9.Hoe u uw persoonlijke gegevens kunt inzien of wijzigen?

We willen dat u de controle heeft over hoe uw persoonlijke gegevens door ons worden gebruikt. U kunt dit op de volgende manieren doen:

U kunt ons om een kopie vragen van de persoonsgegevens die wij over u bewaren;

U kunt ons op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen in uw persoonlijke gegevens, of u kunt ons vragen om de persoonlijke gegevens die we over u hebben te corrigeren, hoewel u dergelijke wijzigingen mogelijk zelf kunt aanbrengen, zoals hieronder wordt uitgelegd;

In bepaalde situaties kunt u ons vragen om de verwerking van de persoonlijke gegevens die wij over u hebben te wissen, blokkeren of beperken, of u kunt bezwaar maken tegen bepaalde manieren waarop wij uw persoonlijke gegevens gebruiken; en

In bepaalde situaties kunt u ons ook vragen om de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens naar een derde partij te sturen.

Wanneer we uw persoonlijke gegevens gebruiken op basis van uw toestemming, hebt u het recht om die toestemming te allen tijde in te trekken, met inachtneming van de toepasselijke wetgeving. Bovendien, wanneer we uw persoonlijke gegevens verwerken op basis van legitiem belang of het algemeen belang, hebt u het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen dat gebruik van uw persoonlijke gegevens, met inachtneming van de toepasselijke wetgeving.

We vertrouwen op u om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens volledig, nauwkeurig en actueel zijn. Gelieve ons onmiddellijk op de hoogte te brengen van eventuele wijzigingen in of onnauwkeurigheden in uw persoonsgegevens door contact met ons op te nemen.

Als u een online gebruikersaccount heeft, heeft u via onze website/apps toegang tot een aanzienlijk deel van uw persoonsgegevens. Onze website/apps bieden u over het algemeen de mogelijkheid om informatie die we over u hebben toe te voegen, bij te werken of te verwijderen.

Als persoonlijke gegevens die we over u hebben niet toegankelijk zijn via onze website/apps, kunt u ons kosteloos uw verzoek sturen. Voor al uw verzoeken met betrekking tot deze privacyverklaring en om uw rechten uit te oefenen of als u een klacht heeft, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Als u bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van gerechtvaardigd belang en er geen opt-out-mechanisme voor u rechtstreeks beschikbaar is, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Mogelijk wilt u alle persoonlijke gegevens die u eerder hebt verstrekt bijwerken. Mogelijk wilt u ook gebruikmaken van uw rechten (binnen de toepasselijke wetgeving) op toegang, correctie, rectificatie, verwijdering of bezwaar tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Als dit het geval is, neem dan contact met ons op via onze klantenondersteuningspagina (onder uw accountinstellingen en profiel).

Om uw privacy en veiligheid te beschermen, verifiëren we uw identiteit voordat we toegang verlenen tot of wijzigingen aanbrengen in uw persoonlijke gegevens. We zullen binnen een redelijke termijn reageren op uw verzoeken om toegang tot uw persoonlijke gegevens. Uw verzoeken worden behandeld in overeenstemming met de toepasselijke Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. U kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor reclamedoeleinden en markt- en opinieonderzoek. We behouden ons het recht voor om een redelijke vergoeding in rekening te brengen voor dergelijke toegang in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Als u via e-mail contact wilt opnemen met GotoSailing.com over privacykwesties, kunt u een e-mail sturen naar: [email protected]

Om ons te helpen sneller te reageren, schrijf je "Verzoek persoonlijke informatie" in de onderwerpregel van je e-mail. U kunt ook een aangetekende brief sturen naar het volgende adres: GotoSailing.com BV Weipoortseweg 34, 2381NC Zoeterwoude, Nederland.

Wereldwijde operatie

Zoals hier beschreven in dit privacybeleid, kunnen er gevallen zijn waarin we uw informatie delen binnen onze familie van bedrijven of met derden. Sommige van deze entiteiten zijn mogelijk actief in andere landen, waar de wetten kunnen verschillen van uw land. Wanneer u onze Site gebruikt, geeft u ons toestemming om uw informatie over te dragen, op te slaan en te verwerken in Nederland en mogelijk andere landen.

Voor onze wereldwijde activiteiten kunnen de GotoSailing.com-site en GotoSailing.com Payments uw informatie overdragen, opslaan en verwerken binnen onze familie van bedrijven of met serviceproviders in Europa, India, Azië-Pacific en Noord- en Zuid-Amerika. De wetten in deze landen kunnen verschillen van de wetten die van toepassing zijn op uw land van verblijf. Informatie die binnen de EER is verzameld, kan bijvoorbeeld buiten de EER worden overgedragen, opgeslagen en verwerkt voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden beschreven. In het geval dat we uw persoonlijke informatie buiten de EER overdragen, opslaan en verwerken, hebben we ervoor gezorgd dat passende waarborgen worden toegepast om een passend niveau van gegevensbescherming te waarborgen.

10. Wie is er aan onze kant verantwoordelijk / beveiliging

GotoSailing.com BV, gevestigd in Nederland, beheert de verwerking van persoonsgegevens op haar websites en mobiele apps. GotoSailing.com BV is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht naar Nederlands recht en gevestigd aan de Weipoortseweg 34, 2381NC Zoeterwoude. Als u suggesties of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring, stuur dan een e-mail naar [email protected] en wij nemen contact met u op.

11. Wijzigingen in dit privacybeleid

GotoSailing.com behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen in overeenstemming met deze bepaling. Als we wijzigingen aanbrengen in dit privacybeleid, staat het herziene privacybeleid op onze site. De datum "Laatst bijgewerkt" bovenaan dit privacybeleid zal dienovereenkomstig worden gewijzigd. We zullen u ook ten minste dertig (30) dagen voordat de wijzigingen van kracht worden, per e-mail op de hoogte stellen van de wijziging. Mogelijk bent u het niet eens met het herziene privacybeleid. Als dat het geval is, kunt u ervoor kiezen om uw account op te zeggen. Als u uw account niet opzegt vóór de datum waarop het herziene privacybeleid van kracht wordt, betekent uw voortdurende toegang tot of gebruik van de GotoSailing.com-site acceptatie van het herziene privacybeleid.

12. Cookieverklaring, Website-analyse, Paginatags, Gegevensgebruik

Op onze websites en apps kunnen cookies en andere trackingtechnologieën op verschillende manieren worden gebruikt om onze website te laten functioneren, verkeer te analyseren of voor advertentiedoeleinden. Deze technologieën kunnen rechtstreeks door ons of door onze zakelijke partners worden gebruikt, inclusief externe serviceproviders en adverteerders die we aanstellen. De soorten informatie die we via cookies verzamelen, zijn onder meer het IP-adres; apparaat ID; bekeken pagina's; browsertype; browse-informatie; besturingssysteem; internetprovider; tijdstempel; of je hebt gereageerd op een advertentie; de verwijzende URL; en gebruikte functies of activiteiten binnen de website/apps.

Door onze Site te bezoeken, stemt u in met het gebruik van cookies, tags, pixels, software development kits ("SDK's") en applicatieprogramma-interfaces ("API's"). Om bepaalde informatie over u te verzamelen en op te slaan, gebruikt onze site sessie- en permanente cookies, evenals paginatags. Een cookie is een klein stukje gegevens dat vanaf de site naar uw computer wordt verzonden en op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Een paginatag is een stukje code dat cookiegegevens leest en schrijft. Cookies of paginatags kunnen afkomstig zijn van GotoSailing.com en/of externe leveranciers waarmee we samenwerken. Cookies zorgen ervoor dat u wordt herkend als dezelfde gebruiker op de verschillende pagina's van een website, tussen websites of wanneer u een app gebruikt. Terwijl sessiecookies van uw computer verdwijnen wanneer u de browser sluit, blijven permanente cookies op uw computer staan nadat de browser is gesloten. Als u permanente cookies wilt verwijderen, kunt u dit doen via uw browserinstellingen.

Onze website en apps kunnen verschillende soorten cookies gebruiken, namelijk technische cookies, functionele cookies, analytische cookies en commerciële cookies. Ze hebben allemaal een ander doel:

Technische cookies helpen ons om onze bezoekers een geavanceerde, gebruiksvriendelijke website en apps te bieden die zich automatisch aanpassen aan hun behoeften. Technische cookies zijn absoluut noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren. Ze stellen ons in staat om u onze website te laten zien, deze correct te laten functioneren, uw gebruikersaccount aan te maken, u aan te melden en uw boekingen te beheren.

Functionele cookies worden gebruikt om uw voorkeuren te onthouden en u te helpen onze website en apps efficiënt te gebruiken. Deze cookies onthouden bijvoorbeeld uw taal, voorkeursvaluta, uw zoekopdrachten en uw eerder bekeken boten of bestemmingen. We kunnen ook cookies gebruiken om uw registratiegegevens te onthouden, zodat u niet elke keer dat u onze site bezoekt uw inloggegevens opnieuw hoeft in te voeren. Bij uitzondering wordt uw wachtwoord altijd versleuteld. Deze functionele cookies zijn niet absoluut noodzakelijk om onze website te laten werken, maar ze maken het gebruik gemakkelijker en verbeteren uw GotoSailing.com-ervaring.

Analytics-cookies helpen ons informatie te verzamelen over hoe onze bezoekers GotoSailing.com gebruiken. Met deze cookies kunnen we achterhalen welke onderdelen goed werken en welke niet, onze dienstverlening optimaliseren en verbeteren, de effectiviteit van advertenties en communicatie zien en ervoor zorgen dat we relevant blijven. De gegevens die we verzamelen, kunnen datum- en tijdstempelinformatie bevatten, de pagina's die u hebt ingevoerd en verlaten, de pagina's die u hebt bekeken, het type platform dat u heeft gebruikt en welke e-mails u hebt geopend en waarop u hebt gereageerd. Dit stelt ons in staat om de manier waarop u met de site omgaat in detail te beschrijven, zoals het aantal klikken dat u op een pagina maakt, uw muisbewegingen en scrollactiviteit, de zoekwoorden die u gebruikt en de tekst die u in verschillende velden invoert. Een ander gebruik van analytische cookies is in onze online advertentiecampagnes. Ze laten ons zien hoe gebruikers omgaan met onze website of apps nadat ze een online advertentie hebben gezien, inclusief die op websites van derden. Analytics-cookies kunnen ook worden gebruikt om onze zakenpartners in staat te stellen te weten te komen of hun klanten boekingsaanbiedingen gebruiken die in hun websites zijn geïntegreerd.

Commerciële cookies worden gebruikt voor advertentiedoeleinden. We gebruiken cookies van derden en onze eigen cookies om gepersonaliseerde advertenties weer te geven op onze websites, apps en op andere websites. Deze procedure wordt "retargeting" genoemd en is gebaseerd op browse-activiteiten zoals de bestemmingen waarnaar u heeft gezocht, de bootlijsten die u heeft bekeken en de prijzen die u te zien krijgt. Als u wilt voorkomen dat uw browser cookies accepteert, als u op de hoogte wilt worden gehouden wanneer een cookie op uw computer wordt opgeslagen of als u cookies van uw computer wilt verwijderen, kunt u de nodige wijzigingen aanbrengen in de instellingen van uw internetbrowser, meestal onder de rubrieken “Help” of “Internetopties”. Houd er rekening mee dat als u cookies uitschakelt of verwijdert in de instellingen van uw internetbrowser, u mogelijk geen toegang krijgt tot of geen gebruik kunt maken van belangrijke functies of functies van deze site. Ook moet u uw inloggegevens opnieuw invoeren. Houd er ook rekening mee dat als u zich afmeldt voor een cookie van een derde partij, dit niet betekent dat u geen online advertenties meer zult ontvangen of aan marketinganalyses zult worden onderworpen. Het betekent alleen dat het netwerk waarvan u zich heeft afgemeld, geen advertenties meer zal leveren die zijn aangepast aan uw webvoorkeuren en gebruikspatronen. Houd er ook rekening mee dat als u alle cookies in uw browser wist of een andere browser of computer gebruikt, u de opt-out-stappen opnieuw moet doorlopen.

Als je vragen, suggesties of opmerkingen hebt over deze Cookieverklaring, stuur dan een e-mail naar [email protected] Deze Cookieverklaring kan ook indien nodig worden herzien, dus bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de wijzigingen.

13. Uw rechten

Alle rechten die in deze sectie worden beschreven, kunnen door u worden uitgeoefend voor uw toepasselijke GotoSailing.com-site door een e-mail te sturen naar [email protected] Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we verder gaan met uw verzoek.

U heeft het recht om uw gegevens te beheren. Via uw accountinstellingen heeft u toegang tot bepaalde delen van uw informatie en kunt u deze bijwerken. Als u uw GotoSailing.com-account hebt gekoppeld aan een applicatie van derden, zoals Google of Facebook, kunt u uw instellingen wijzigen in Accountinstellingen en de toestemming voor de app verwijderen. Het is uw verantwoordelijkheid om uw persoonlijke gegevens up-to-date te houden.

U heeft het recht om onvolledige of onjuiste informatie te corrigeren. Om onjuiste of onvolledige persoonlijke informatie over u te corrigeren die u niet zelf kunt bijwerken met uw GotoSailing.com-account, heeft u het recht om ons te vragen de correctie uit te voeren.

U heeft recht op gegevenstoegang en overdraagbaarheid. In sommige rechtsgebieden kan de toepasselijke wetgeving u toestaan om kopieën te vragen van uw persoonlijke informatie die door ons is verkregen en bewaard. U kunt ook toestemming krijgen om kopieën te vragen van persoonlijke informatie die u ons hebt verstrekt in een veelgebruikt, gestructureerd en machineleesbaar formaat en/of, waar technisch mogelijk, ons verzoeken om deze informatie naar een andere dienstverlener te verzenden.

U heeft recht op het bewaren en wissen van gegevens. Over het algemeen bewaren we uw persoonsgegevens zolang als nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen en voor de uitvoering van onze wederzijdse overeenkomst. Als u niet langer wilt dat wij de GotoSailing.com-site aan u verstrekken met uw gegevens, kunt u ons vragen uw persoonlijke gegevens te wissen en uw GotoSailing.com-account te sluiten. Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om uw persoonlijke gegevens te wissen:

  • Voor onze legitieme zakelijke belangen, zoals het opsporen en voorkomen van fraude en het verbeteren van de veiligheid, kunnen we enkele noodzakelijke delen van uw persoonlijke gegevens bewaren. Als we er bijvoorbeeld voor kiezen om een GotoSailing.com-account op te schorten om fraude- of veiligheidsredenen, kunnen we bepaalde informatie van dat GotoSailing.com-account bewaren om te voorkomen dat dat lid in de toekomst een nieuw GotoSailing.com-account opent.
  • Om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, kunnen we uw persoonlijke gegevens voor zover nodig bewaren en gebruiken. GotoSailing.com en GotoSailing.com Payments kunnen bijvoorbeeld sommige van uw gegevens bewaren voor wettelijke rapportage-, belasting- en controleverplichtingen.
  • Zelfs nadat uw GotoSailing.com-account is geannuleerd, kan informatie die u met anderen hebt gedeeld, zoals recensies of forumberichten, openbaar zichtbaar blijven op de GotoSailing.com-site. Uw relatie met dergelijke informatie wordt echter verwijderd. Sommige kopieën van uw informatie, zoals logrecords, kunnen ook in onze database blijven, maar zijn gescheiden van persoonlijke identificatiegegevens.
  • Onze back-upsystemen kunnen resterende kopieën van uw persoonlijke informatie voor een beperkte periode blijven bewaren, omdat we de GotoSailing.com-site willen beschermen tegen onopzettelijk of kwaadwillig verlies en vernietiging.

U hebt het recht om uw toestemming in te trekken en de verwerking te beperken. Voor elk geval waarin u uw toestemming hebt gegeven voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens door GotoSailing.com, kunt u uw toestemming op elk moment intrekken. U kunt dit doen door uw accountinstellingen te wijzigen of door een bericht te sturen naar GotoSailing.com waarin staat dat u de toestemming intrekt. Houd er rekening mee dat wanneer u uw toestemming intrekt, de rechtmatigheid van verwerkingsactiviteiten op basis van dergelijke toestemming vóór de intrekking niet wordt aangetast. Ook in sommige rechtsgebieden kan de toepasselijke wetgeving u het recht geven om de manieren waarop we uw persoonlijke informatie gebruiken te beperken, met name wanneer (i) u de juistheid van uw persoonlijke informatie in twijfel trekt; (ii) de verwerking onwettig is en u bezwaar maakt tegen het wissen van uw persoonlijke gegevens; (iii) we hebben uw persoonlijke gegevens niet langer nodig voor verwerkingsdoeleinden, maar u hebt de informatie nodig voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims; of (iv) u bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking op grond van bezwaar tegen verwerking en in afwachting van de verificatie of de legitieme gronden van GotoSailing.com voorrang hebben op uw eigen gronden.

U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking. In sommige rechtsgebieden kan de toepasselijke wetgeving u toestaan om GotoSailing.com en GotoSailing.com Payments te vragen uw persoonlijke gegevens niet te verwerken voor bepaalde specifieke doeleinden, zoals profilering, waarbij dergelijke verwerking gebaseerd is op legitiem belang. Als u zich verzet tegen een dergelijke verwerking, zullen GotoSailing.com en/of GotoSailing.com Payments uw persoonlijke gegevens niet langer voor deze doeleinden verwerken, tenzij we dwingende legitieme gronden voor dergelijke verwerking kunnen aantonen of dergelijke verwerking nodig is voor de vaststelling, uitoefening of verdediging van wettelijke beweert. In gevallen waarin uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor directmarketingdoeleinden, kunt u GotoSailing.com vragen om te stoppen met het verwerken van uw gegevens voor deze directmarketingdoeleinden door op elk moment een e-mail te sturen naar [email protected]

U heeft het recht om klachten in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteiten over de gegevensverwerkingsactiviteiten van GotoSailing.com en GotoSailing.com Payments.